Qui em truca? amb meló i pernil

Desconnectem el mòbil un momentet i, quan el tornem a encendre, tenim: 4.600 correus sense respondre. 840 missatges de WhatsApp sense obrir i 35 SMS. 14 missatges al contestador. 740 likes sense identificar. 14 comentaris sense resposta. Un dia normal per a qualsevol dels nostres smartphones.

Qui m’envia tots aquests missatges? Qui em truca? Aquestes preguntes ens generen tanta ansietat que procurem respondre-les immediatament. Sembla que no sapiguem viure sense haver deixat totes les nostres bústies d’entrada a zero. Espera, que m’acaba d’entrar un altre missatge de WhatsApp del grup “Amics del cole menys la Montse, que mai no ens ha caigut bé”.

Doncs no, un dia et rebel·les i decideixes que, en lloc d’estar tot el dia pendent de qui et truca, et prepararàs uns “qui em truca” que te’n lleparàs els dits. Uns bocins de meló i pernil que pots menjar en qualsevol moment, tinguis el mòbil connectat o completament fora de cobertura. Un moment de desconnexió perfecte per acompanyar-lo amb la Font Vella Levité que més et vingui de gust.

Ingredients
  • 1/2 meló
  • 150 g de pernil serrà en talls molt fins
Preparació
  • Separa el meló sense llavors de la pela. Talla’l en daus o triangles petits.
  • Talla els talls de pernil en dos (només si són grans).
  • Enrotlla el pernil al voltant del meló.