Treballo des de casa amb hortalisses

Avui pot ser un gran dia. Avui treballo des de casa.

El teletreball és un gran invent. Aquestes taules d’Excel quadren molt millor si prems Enter mentre portes les teves sabatilles preferides (encara que siguin de Bob Esponja). Aquests informes que no se’t tancaven, ja se’t tanquen, gràcies a la beneficiosa influència d’aquesta tassa de la sort que és el teu tresor domèstic més preuat. Aquests correus que s’acumulen a la safata d’entrada es poden anar responent progressivament, però al teu ritme. Escolta, al cap i a la fi, ets a casa teva.

Això sí, recorda que has de tenir en compte la teva hidratació sempre. I per a això, una bona opció és Font Vella Levité.

Però quan s’acosta l’hora del dinar… pot ser que no hagis avançat tant com hauries i estàs pensant menjar davant de l’ordinador. I tant que sí! Endavant! Ataca la cuina i prepara’t aquesta tremenda recepta amb hortalisses. Un gran tancament per a un gran matí de feina.

Ingredients
  • 1/2 carbassó
  • 1 ceba tendra
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 4 ramells de bròquil
  • 4 espàrrecs verds
  • 4 alls tendres
  • 6 llagostins
  • 100 g de farina de blat
  • 100 g de farina de blat de moro refinada
  • 1 cullerada de llevat
  • 250 ml d’aigua freda
  • Oli d’oliva
Preparació
  • Col·loca en un bol la farina de blat, la farina de blat de moro i el llevat i afegeix-hi aigua lentament sense deixar de remenar.
  • Talla totes les hortalisses a tires i pela les gambes deixant només la punta de les cues. Posa força oli en una paella i escalfa-ho bé.
  • Passa les hortalisses per la massa i fregeix-les a la paella per tandes fins que quedin daurades. Treu-les de la paella i escorre-les en un plat amb paper de cuina absorbent.
  • Repeteix els passos 4 i 5 amb les gambes.