Massa cansat per embolicar-me amb tomàquet

La vida moderna és realment esgotadora. Aquests grups de WhatsApp dels pares de l’equip de bàsquet del teu fill, en què es parla de tot menys de bàsquet. Aquesta foto que vols pujar a Instagram però no saps quin filtre posar-li. Clarendon, no. Ludwig, no. A veure, Hudson. No. Millor Clarendon. Aquest vídeo del teu noi a Facebook fent-se el fort al gimnàs al qual no saps si posar “m’agrada”, “m’entristeix” o “millor que ho deixem”.

Esgotador, és clar que sí. L’ésser humà no ve preparat de sèrie per afrontar tota aquesta tensió. Dia rere dia. Post rere post. Per això és lògic que, quan arriben les ganes de menjar, estiguis massa cansat per complicar-te la vida a la cuina innecessàriament.

Res que no s’arregli amb una Font Vella Levité i bons aliments. Bons, divertits i fàcils de preparar, com aquest tomàquet que t’està esperant. Un tallet ben perfilat per aquí, un amaniment ben plantejat per allà… i a gaudir del menjar sense embolicar-te ni un minut.

Ingredients
  • 1 bossa d’enciams variats
  • 3 tomàquets de la varietat Kumato
  • 1 ceba petita
  • 1 poma àcida
  • 50 g de formatge parmesà
  • Nous pelades (un grapat)
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de poma
  • Sal
Preparació
  • Neteja l’enciam i posa’l en un bol d’amanida. Afegeix-hi els tomàquets rentats i tallats a grills.
  • Afegeix-hi la poma pelada i tallada a làmines.
  • Afegeix-hi la ceba tallada a tires fines i les nous pelades i trossejades.
  • Afegeix-hi el parmesà tallat a làmines petites i fines.
  • Amaneix amb una mica de sal, oli i vinagre. I, finalment, barreja-ho tot amb cura.