Com t'atreveixes amb mango

Bé, sí, hem discutit. I què?

Deia la Mary Poppins que “un terròs de sucre ajuda a empassar la més amarga de les medicines”. Doncs amb les discussions, el mateix. Unes bones postres, com més dolces millor, t’ajuden a processar les coses i a no treure conclusions precipitades.

Perquè, no ens enganyem, com ens agrada el drama! El millor d’una discussió no és discutir, sinó explicar-ho als teus amics. Transformar un “però com t’atreveixes?” en una escena de Sol davant el perill. Considerar un “sabràs el que és bo” com la declaració de guerra més gran feta mai en el món del cinema. Però sabent que la nostra escena preferida sempre comença amb un “vinga, que aquí no ha passat res”.

Per tant, preparem un Com t’atreveixes amb mango. Una recepta que et permetrà suavitzar qualsevol discussió, per amarga que t’hagi semblat i per molt mal gust de boca que t’hagi deixat. Ja saps que una altra cosa no, però a Font Vella Levité som expertíssims a acabar radicalment amb els mals gustos de boca ;).

Ingredients
  • 250 ml de llet
  • 250 ml de nata
  • 2 fulles de gelatina
  • 1/2 beina de vainilla
  • 50 g de sucre
  • 1 mango
  • Suc de 1/2 taronja
  • Aigua
  • Menta
Preparació
  • Posa a bullir la nata amb la llet, el sucre i les llavors de vainilla.
  • Quan la barreja bulli, afegeix-hi la gelatina prèviament remullada.
  • Barreja-ho bé amb el remenador i reparteix-ho en quatre gotets.
  • Pela el mango. Pica’n la meitat en trossos petits i tritura’n la resta juntament amb el suc de taronja.
  • Barreja els trossets de mango amb el puré i omple les copes.
  • Afegeix-hi una fulla de menta.