Menjar ric i sa... amb vegetals i gust

El meravellós món de les receptes vegetarianes. Una col·lecció de plats plens de gust, que delectaran les teves papil·les gustatives fins a l’infinit i més enllà. Un viatge d’anada cap a explosions de sabor úniques i sorprenents.

Quan reuneixes el coratge i prens la decisió de menjar sa, saps que has de canviar algunes coses en la teva alimentació. Però no vol dir que hagis de renunciar a menjar amb gust. Barreja coses amb gust per gaudir amb receptes a base de verdures que t’ajuden a sopar en dies de dieta.

Ingredients
  • 1 carabassa mitjana
  • 2 L d’aigua
  • 2 dauets de brou de verdures
  • 2 dents d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
Preparació
  • Pela la carbassa, talla-la a trossos i posa-la en una olla coberta amb aigua i cubs de brou de verdures.
  • Deixa-ho coure a foc mitjà-alt fins que la carbassa estigui toveta.
  • Un cop cuinada i freda, afegeix-hi els dos grans d’all juntament amb l’oli d’oliva.
  • Liqua-ho fins a obtenir una textura suau i afegeix-hi sal i pebre.

Per a la guarnició:

  • Barreja la llet de coco amb la cúrcuma i la mel (al gust).
  • Afegeix-ho sobre la sopa un cop servida al plat.