Font Vella Levité Zero
La llimonada de Font Vella amb
Zero sucres afegits*

Arriba la llimonada de Font Vella amb Zero sucres afegits*. Amb tot el seu sabor, per a refrescar-te en qualsevol moment del dia i compartir amb els teus. Levité, la llimonada de Font Vella, ara en la seva versió zero. Així de fàcil… així de refrescant.
*conté sucres naturalment presents.

Saber més
Font Vella Levité
La Llimonada
de Font Vella
Veure espot

Quan busques una alternativa a allò de sempre, és natural no saber què demanar. Tan natural com refrescar-se amb una llimonada. Levité, la llimonada de Font Vella, amb aigua mineral natural i suc de fruites a base de concentrat. Així de fàcil… Així de refrescant…

Saber més
Els nostres valors

A Font Vella, creiem que hi ha alternatives a allò de sempre quan vols refrescar-te. Levité, la Llimonada de Font Vella, amb tot el seu sabor i frescor, és ideal per refrescar-te en qualsevol moment amb els teus amics. Una recepta simple inspirada en la llimonada tradicional, baixa en calories i amb la dosi justa de sucre. I a més, si no vols sucre afegit tens la nostra llimonada Zero, sense sucres afegits* però igual de bona.

Les nostres receptes

És natural que necessitis una mica d'inspiració per acompanyar la teva Font Vella Levité, tan natural com les nostres receptes. Del plat clàssic de la mare al mocktail més buscat, t'expliquem pas a pas tot el que cal saber per preparar-les.

Saber més